2.týden: 1.6.-5.6.

MILÉ DĚTI,

posílám vám úkoly na nový týden. V jednotlivých předmětech pracujte bod po bodu, jak vám to rozepisuji. Nepřeskakujte, má to svůj postup, aby vám něco neuniklo. Ať se vám práce daří. V pondělí 1. června máte všechny děti svátek, přeji vám krásný den. Vaše paní učitelka Petra Lukešová

VÁŽENÍ RODIČE,

pracovní listy a zápisy od tohoto týdne dávám sem k vytištění (jak jsem psala před týdnem), s některými z vás jsem se dohodla, že Vám je budu tisknout nadále ve škole.

Je potřeba vždy veškeré pracovní listy, matematiku a angličtinu z předchozího týdne dodat na kontrolu do úterního odpoledne, zrovna dostanete případné další materiály na nový týden.

Pro opravené a případné další materiály si přijdete od středečního odpoledne do pátečního odpoledne, aby si děti mohly v sešitech pokračovat. Veškeré předávky budou prováděny od 12.00 hod. do 14.30 hod. u některé z paní učitelek, která bude v odpoledním provozu školy (bude s dětmi venku nebo zazvoníte na družinu u zadního vchodu). Můžete také přijít v 7.15 hod., ale to mi dejte alespoň den dopředu vědět na mail.

Prosím, dodržujte tyto termíny, je to pro nás všechny náročné na organizaci.

Případné nejasnosti konzultujte se mnou či paní učitelkou Vanclovou (maily).

Děkuji za pochopení.

S pozdravem Petra Lukešová

P.S. Nyní do úterý 2. června dodejte pracovní listy č.1 až 5, matematiku, pracovní sešit z angličtiny a opsaná slovíčka.

_______________________________________________________________________

Skip to content