Domácí vzdělávání 2. – 6. 10.

Milí třeťáčci a vážení rodiče. Většina z Vás už se přihlásila do Microsoft Teams a budeme v kontaktu tam. Ale pro toho, kdo potřebuje, zadám ještě tento týden úkoly sem. Zde bohužel neuvidím, zda jste si úkol přečetli, jestli jste na něm pracovali ani mi ho tu nemůžete odevzdat. Proto, pokud to jde, preferujte prosím Microsoft Teams.

Anglický jazyk: Super pets část. 1 (str. 14, 15)

Otevřete si učebnici na straně 14 a 15 a zároveň si pusťte následující odkaz na youtube.comhttps://www.youtube.com/watch?v=PJs8BjoSAg0

Vypracujte cvičení v pracovním sešitě str. 14 a 15

Cv. 1 – vezmi 6 pastelek, propleť se vodítky ke zvířátkům a podle nápovědy (v té si můžeš škrtat) doplň věty.

Cv. 2 – Podle učebnice doplň rozhovory (věty, které máš použít najdi v nápovědě)

Cv. 3 – zatím vynechte, vrátíme se k němu příště

Cv. 4 – odpověz Yes, it is. (pokud ano) nebo No, it isn´t. (pokud ne)


Pokud máš chuť, jakékoliv obrázky si vybarvi.

(VYPRACUJ DO PÁTKU)

Český jazyk – učebnice českého jazyka str. 16

Otevřete si přiložený soubor a doplňujte přímo v této stránce na počítači. Pokud by někomu práce na počítači nevyhovovala (určitě budete ze začátku potřebovat pomoc od rodičů), můžete tuto stránku vytisknout a poslat zpět jako fotku nebo jednoduše vypracovat cvičení do sešitu (bolela by vás ale asi brzy ručička :-))

(VYPRACUJ V PONDĚLÍ A V ÚTERÝ)

Matematika – násobení číslem 8

Ujistěte se, že máte v Alfu vypracované všechny úlohy z matematiky (mimo násobení 8)
Otevřete si tento odkaz a pozorně sledujte video až do konce. Sice to není podle naší učebnice, ale je tam vše krásně vysvětleno, jako bychom si povídali spolu. https://www.youtube.com/watch?v=BzaWz0PFjTc

Otevřete pracovní sešit matematiky na straně 36. Takovouto stránku už výborně znáte, protože jsme takto pracovali už se všemi předchozími čísly násobilky. Vypracuj celou tuto stranu. Pokud máš hotovo, otevři si Alfa a udělej cvičení NÁSOBENÍ 8. Pokud jsi chyboval, opakuj, dokud nebude vše správně.
Ať Ti to skvěle jde 🙂 
Pokud máš vše ze zadání hotovo, odešli mi zpět (stačí kliknout na odeslat)

(VYPRACUJ V PONDĚLÍ)

Písanka – vypracuj str. 16 (PONDĚLÍ)

Zároveň prosím, abyste si dodělali cvičení v Alfu, která ještě nemáte hotová. Budu tam s přibývajícím učením přidávat další, tak aby toho na Vás potom nebylo moc.

Skip to content