Milí rodiče, moji žáčci :-)

Moc mě mrzí, že se od zítřejšího dne nemůžeme setkávat ve škole a budeme se opět učit doma. Je mi jasné, že to pro vás (jak rodiče, tak žáčky) není lehká situace.

Dětem jsem dnes zadala práci, která je na všech 8 dní domácí výuky. Nechám na vás a vašich dětech, jak si ji rozvrhnete. Jde hlavně o písanku, čtení (prosím o každodenní hlasité čtení), několik stránek matematiky (prosím o opakování násobků) a prvouku, kde budou děti zřejmě potřebovat vaši pomoc. Záměrně jsem nechala český jazyk a angličtinu stranou. Určitě nebude na škodu, pokud budete individuálně opakovat, ale nová látka v těchto předmětech jistě počká do 2. 11.

Pokud si nebudete s něčím vědět rady, neváhejte se na mě obrátit. Určitě mě zastihnete na mém telefonním čísle nebo na pracovním mailu (Albrechtova.v@skolaroztoky.cz).

S dětmi jsem se domlouvala, že není problém, aby mi samostatně zatelefonovaly pro jakoukoliv pomoc nebo napsaly mail (klidně i jen tak :-))

Prosím, sledujte také pravidelně internetové stránky naší školy – 3. ročník. Dnes jsme prožili bezva den (i když se nevyvedl přesně podle našich plánů). A vy se můžete těšit alespoň na fotografie.

Milí rodiče. Mám na vás jednu velikou PROSBU!!! Pokud máte nějakou fotku s naší třídní žirafou Agátou (z výletu, oslavy, výjimečné události atd., zašlete mi ji prosím na můj pracovní mail. Založíme Agátě fotoalbum 🙂

Držím pěstičky, ať to všichni zvládneme a sejdeme se co nejdříve ve škole. Tam, kde jsme šťastni všichni spolu. VA

Skip to content