Angličtina 18.- 24.5.

Zdravím Vás v dalším týdnu, tento týden si zase něco zopakujeme. Zadejte si https://zsbcupice.cz/hot-potatoes/anglictina/12.family/index.htm a projděte si všechna cvičení. Příští týden se už opět s některýma uvidím. Těším se na Vás, mějte se Jana V.

Ahoj, doufám, že Vám doposud šlo vše dobře. Tento týden půjdeme na školákov a tam si zase něco zopakujeme. Do vyhledávače si dejte https://skolakov.eu/anglicky-jazyk-4-trida a procvičte si My family a Parts of the body. Vše známe, takže Vám to opět půjde dobře. Těším se na Vás, až se uvidíme. Jana V.

Čtvrťáci, tento týden si zase něco zopakujeme a to na stránkách – https://zsbcupice.cz/pro-zaky/anglicky-jazyk/#ctvrty – kapitolku Things in the house. Udělejte si všechna cviční. Mějte se hezka, Jana V.

Ahoj, opět Vás zdravím s dalším procvičováním angličtiny. Tentokrát to bude opět z cvičení přímo k naší učebnici. Zadejte si do vyhedávače https://zsbcupice.cz/pro-zaky/anglicky-jazyk/#ctvrty ,najděte si téma rooms in the house, je tam spousta procvičování. Tak ať se Vám práce daří, mějte se krásně Jana V.

Ahoj čtvrťáci, na tento týden máte připravené procvičévání v Alfovi a to na téma How old are you? a Animal safari. Všechno známe, takže to pro Vás bude jistě snadné. Mějte se krásně, Jana V.

Milí čtvrťáci, posílám Vám nové procvičování na tento týden. Vyzkoušíme si, co si pamatujete ze třetí třídy. V programu Alf máte dvě cvičení a to na téma Goodbye, Superstars a Funny faces. Předpokládám, že Vám to půjde lehce a bez větších problémů. Mějte se krásně a snad se už brzy sejdeme všichni zase ve škole. Jana V.

Ahoj čtvrťáci, doufám, že jste všechno zvládli bez problémů. Na tento zkrácený předvelikonočtí týden si zase něco zopakujeme. Dejte si do vyhledávače zsbcupice.cz/ctvrty-rocnik.html

Tam najdete spoustu cvičení přímo k naší učebnici a k lekcím, které jsme už probrali. Tento týden si prozatím vyzkoušejte SPORT and CAN/CAN´T. Určitě Vás to bude bavit a půjde Vám to. Mějte se J.V.

Skip to content