Organizační pokyny pro návrat do školy v pondělí 25. 5.

Milé dětičky a drazí rodiče 🙂 V pondělí nám to vypukne. Ve třídě se sejdeme téměř všichni. Věřím, že se těšíte stejně jako já 🙂

V pondělí se sejdeme v 7:30 ráno před školou. Vy – druháčci se budete srocovat pod lípou, kterou všichni dobře znáte – proti zadním vchodovým dveřím. Na pusinkách budete mít roušky. Já si Vás tam vyzvednu, společně se přezujeme do bačkůrek a přemístíme se do naší třídy. Každá třída půjde samostatně, abychom se mezi sebou zbytečně nemíchali a nesetkávali.

Při vstupu do třídy si všichni umyjeme ručičky mýdlem. Budeme mít k dispozici také dezinfekci na ruce. Je třeba, abyste si přinesly ručníky, které jste si na jarní prázdniny vzaly domů na vyprání. Nebudeme je ovšem věšet na věšáčky, ale ponecháte si ho každý u sebe. Ve chvílích, kdy budete sedět ve své lavici (které jsou rozmístěné pro každého samostatně – s dostatečným odstupem od ostatních), si budete moci sundat svoji roušku do pytlíčku, který musíte mít každý svůj. Pokud budete třídu opouštět (pouze na toaletu) nebo budeme pracovat na koberci či v nějakých skupinách, roušku si budete muset nasadit.

Každý den budeme mít společně 4 „vyučovací hodiny“ poté s Vámi půjdu já na oběd a kdo je přihlášen na odpolední školu (která bude mít družinový charakter), vrátí se se mnou zpět.

Vzhledem k tomu, že budeme ve třídě téměř všichni, budeme pokračovat ve vyučování. Mám pro Vás připraveny 3. díly matematiky i písanky.

Co si s sebou tedy všechno v pondělí máte přinést?

  1. Učení, penál, úkolníček jako na běžné vyučování
  2. Čestné prohlášení
  3. Na každý den 2 roušky (z toho 1 na pusince) a čistý sáček
  4. Ručník
  5. Všechny své práce za dobu domácího vzdělávání (desky s prac. listy)
  6. Kartičku na oběd
  7. Svačinku

Mimo děti, které jsou do školy od 25. 5. řádně přihlášeny, není ostatním osobám (rodiče, sourozenci, prarodiče, ….) vstup do budovy školy povolen. Děkujeme za pochopení!

Moc se na Vás těším,

VA

Skip to content