Orientace v čase

Vážení rodiče,

velmi děkuji za spolupráci 3 maminkám, které reagovaly na nabídku on-line vyučování. Jedna ho uvítala (zkoušíme, zdali se osvědčí), další dvě s díky odmítly.

Na procvičení orientace v čase Vám emailem pošlu tabulku pro děti. Každý den si mohou vybarvit čtvereček u úkolu, který se jim podařilo zvládnout. Máte-li možnost, vytiskněte ji prosím. V případě, že tuto možnost nemáte, zkuste ji vyrobit sami. Děkuji.

Úkoly:

  1. Sám/sama jsem si přečetl/a kousek knihy.
  2. Počítal/a jsem.
  3. Napsal/a jsem 2 věty.
  4. Pomáhal/a jsem rodičům bez odmlouvání.
  5. Aspoň 2x denně jsem si čistil/a zuby.
  6. Hrál/a jsem si se sourozenci.
  7. Cvičil/a jsem nebo jsem byl/a jsem na procházce.
  8. Prožil/a jsem něco radostného.

Následující text je určený Vašim dětem. Přečtěte jim ho prosím. Nepochybuji o tom, že čtení denně procvičujete, ale domnívám se, že je pro ně přece jen ještě moc náročný. Děkuji.

Ahoj námořníci první třídy!

Už nějakou dobu nejsme na společné palubě, ale každý plujeme v záchranném člunu své rodiny. Každý správný námořník má svůj podíl na společné práci. Cesta ubíhá lépe, když dodržuje základní pravidla. Podaří-li se vám splnit nějaký úkol, můžete si vybarvit příslušné políčko v tabulce, kterou vám rodiče vytisknou. Vyhodnocení bude s odměnou, až se zase společně sejdeme ve škole. A prosím nezapomínejte si důkladně hrát!

Těším se, až se zase uvidíme ve škole. Přeji vám hezké jarní dny s vyučováním doma.

Olga Marešová, vaše paní učitelka

Skip to content