Ahoj třeťáci :-),

moc, moc Vás zdravím po jarních prázdninách. Je mi líto, že to není před školní tabulí, ale přes Váš počítač nebo tablet. Doufám, že jste si volné dny hezky užili, že jste zdraví a odpočatí. Jistě znáte důvod uzavření školy, protože si o tom s rodiči povídáte, možná společně s nimi sledujete aktuální zprávy o tom, co se právě děje v naší republice.

Máme tedy před sebou několik týdnů, kdy se nebudeme moct společně scházet, povídat si a učit se. Ale protože vím, že do školy chodíte rádi a zahálení by Vás brzy omrzelo, připravím Vám na každý týden balíček procvičování z předmětů český jazyk, matematika a prvouka. Úkoly Vám bude zadávat i paní učitelka Vanclová z anglického jazyka. Již zítra během dopoledne dostanete první balíček, který naleznete zde na stránkách školy pod hlavičkou 3. třída.

V úvodní zprávě máte odkaz také na různé webové stránky, kde si můžete vyhledávat zajímavá cvičení, zaměřená na procvičování probraného učiva ČJ,M,PRV a AJ.

Mám třídu plnou šikovných žáčků :-), jistě už se na toto netradiční vyučování těšíte. Až se škola opět otevře, budu Vás chtít za Vaši snahu a práci určitě pochválit a odměnit. A jak to uděláme? Zkuste doma najít volnou krabici, igelitovou tašku nebo větší obálku a vkládejte do ní vše, co Vás jen napadne, co vypracujete doma pro Vaše vzdělání.

Cokoliv: =pokud máte nějaké sešity nebo knížky na procvičování učiva, můžete si vybrat a vyplnit různá cvičení a zábavné úkoly, které potom do krabice vložíte; =můžete tam vložit knížku, kterou přečtete a napíšete o ní krátké vyprávění; =můžete si psát deníček o tom, co zajímavého jste se během dne dozvěděli nebo zažili; =obrázky, které namalujete, výrobky, které vyrobíte ….. opravdu cokoli, fantazii se meze nekladou :-)) Tato krabička je dobrovolná, na rozdíl od zadaných cvičení, která Vám pošlu v zítřejším balíčku. Ta si budete během týdne postupně vyplňovat. Nemusíte se ničeho obávat, vše co bude zadáno k procvičování, budete znát, vše jsme si prošli ve škole, a pokud si s něčím nebudete vědět rady, jistě Vám rádi pomohou rodiče nebo se můžete obrátit přímo na mě,

na mail: krizkova.s@skolaroztoky.cz Tento mail prosím využívejte při jakékoliv nejasnosti či dotazu. Děkuji

Věřte, že až se podívám, jak jste byli šikovní, stránka v úkolníčku Vám na samolepky stačit nebude :-))). Tak směle do toho, přeji Vám hooodně zdraví, ať se Vám při práci daří a vše tímto způsobem dobře zvládneme… Pěkný den. Vaše paní učitelka S. Křížková :-)))

Skip to content