Distanční výuka

Vážení rodiče a milí žáčci druháci,

opět jsme se dostali do náročné situace učení se doma. Dětem jsem rozdala materiály na procvičování i potřebné učebnice a sešity. V příloze posílám návrh harmonogramu vypracovávání úkolů. Dodržíte-li ho nebo si podle potřeby vytvoříte vlastní, záleží na Vás. Do konce příštího týdne žádné nové úkoly nebudou.

Minulý týden jsme zahájili čtenářskou dílnu. Čteme ve škole a každé dítě si také nosí knížku ze školy domů. Ke knížce má formulář, do něhož zapisuje čas, po který četlo, a počet přečtených stran. Prosím, aby si děti četly každý den alespoň 20 minut (můžete čas rozdělit do dvou nebo více částí). Pomozte jim prosím sledovat čas a počítat stránky. Pokud budou chtít, mohou, samozřejmě, číst delší dobu. Můžete se jich zeptat, co zajímavého, veselého…. se v příběhu stalo. Dočtou-li knížku, mohou začít číst další, kterou máte doma. Záznamy prosím dělejte na jakýkoliv nový list papíru.

Sledujte prosím tyto školní stránky, budou se zde objevovat aktuální informace. V případě nejasností mě můžete kdykoliv kontaktovat.

Děkuji Vám za spolupráci, dětem přeji vedle intenzivní práce i dost prostoru na hraní, odpočinkové podzimní prázdniny a těším se opět na čas strávený společným učením ve škole.

Olga Marešová

 

 

 

 






S

 

 

 

 

 

Skip to content